Често срещан проблем при дами с алопеция е те да намерят ефективно решение.

Алопеция е медицинският термин, обобщаващ всички форми на необичаен косопад в областта на скалпа и останалите участъци от тялото. Често тя е обусловена от хормонални проблеми или автоимунно заболяване. Резултатът при всички случаи е оплешивяване на зона на главата или видимо оредяване на цялата глава, до пълна загуба на коса!
В модерните времена, в които живеем разполагаме с различни възможности за естетическо решение за алопецията!



В салон Магама към всеки клиент с такава диагноза подхождаме индивидуално. При нас може да сте напълно спокойни, че ще отговорим на всички ваши изисквания и най-вече да намерим естетическо решение на този проблем.

В някои от случаите, когато става дума за липса на коса само на определено място на главата може да направим попълване на липсващата коса с мини тупе. То се подготвя по конкретен размер, прикрепва се с медицинска лепенка или хипоалергенно лепило. След поставяне на мини тупето, то се оформя така че да бъде прелято с прическата на клиента. Така вече сме завършили напълно нашата работа.

Не малко са случаите на по-сериозно оплешивяване, в теменната част на главата. За този вид клиенти разполагаме с полу перуки, които невероятно добре прилягат и придават нужния обем и плътност на косата. Поставят се с клипс или лепенки, така че да са максимално комфортни при носене.

Стигаме и до най-сериозните стадии на алопеция, която причинява пълна загуба на коса. В тези случай препоръчваме на нашите клиенти да носят перука. В салон Магама може да изберете подходящ за вас модел, цвят на косата, дължина на косата и основа на перуката. Изборът ви може да е от синтетични перуки до такива изработени от 100% естествена коса.

При тези клиенти се извършва индивидуална консултация, за да се избере освен цвета и дължината на желаната перука от клиента и изборът на основа, която при хора с алопеция е от най-голяма важност! Основата на перуката трябва да е лека и да не дразни допълнително скалпа!

Независимо кой вариант изберете, този тип решения са подходящи за ежедневието на всяка дама, като й дават изключителен комфорт и разбира се самочувствие, което всяка една от тях желае.

За повече информация и консултация се обадете на тел: 0898777740 или 070090074
София, ул. Дамян Груев 46

magama.org
magama-shop.com

Вашият коментар