Преди цели пет години, на този красив християнски празник, бе основан един от най-обичаните и успешни музикални лейбъли в България, а именно „Fantasy Group Media“.

Във „Fantasy Group Media“, стартираха успешни изпълнени, които и до ден днешен, продължават да жънат големи успехи. Сред тях са Румен Борилов, Меди и много други.

Основатели на музикалният лейбъл са Силвестър Матеев и Евгения Костова. Именно Евгения изненада всички с красивата история за създаването на лейбъла.

Прилагаме и пълният текст, без редакторска намеса.

„FGM на 5 годинки..Ето, че дойде и сряда… преди 5 години отново беше сряда по ирония на съдбата или пък не. 6 януари 2016-та година – денят, в който “Fantasy Group Media” се появи на бял свят. Беше смразяващ ден, за разлика от днешният. И макар, че този пост го пиша, когато все още е нощ, знам, че утре ще бъде топло. Защото само топли и светли дни очакват нашата сбъдната мечта оттук нататък. Само 5 години.. а ако знаете колко време има в изминалото времето… През 2016-та година Силвестър Матеев и Евгения Костова основаха “Fantasy Group Media”. Напук на времето, на хората, напук на лошото време, напук и на всичко онова, което се опитваше да възпрепятства този момент, напук на обстоятелствата.
Нямах идея какво правим, защо го правим и защо Силвестър бе избрал точно мен. Просто вярвах и не се осъмних и за миг. Беше момент, в който финансовите ни възможности бяха изключително ограничени. Не веднъж съм казвала, че FGM е моето дете, защото обичта, която изпитвам към нашият труд е безгранична. В денят на създаването на нашата фирма, в денят на изписването на моят син, имахме пари за точно две кутии бонбони, след плащането на разходите по създаването на фирмата. С едната кутия почерпихме родителите на Силви, с другата – моите. Разказвам ви този личен момент, за да разберете това, което ще прочетете по-надолу. Всяка крачка през тези 5 години до ден днешен е предварително обмисляна, обсъждана и изболедуване дори, от нас. Затова, когато ставам лоша, гадна, ужасна или просто “оная българката там” е защото браня детето си, браня трудът, мечтите и усилията на първоначално лидерът ни, а след това на всички останали, които заедно днес правим FGM. Не веднъж съм разказвала тази история, не го правя и за последно. Нашите фенове, които всъщност са наши приятели и част от семействата ни, са онази сила, която ни кара да летим и да сме сигурни в това, което правим. Благодаря на Бог, на Силвестър, и на всички, които живеете с тази магия.
А, моята най-голяма мечта ли? Един ден да се отбележи 100 годишнина от създаването на “Fantasy Group Media”. Fantasy Group Media, Обичам те!“

И ето, 5 години по-късно, „Fantasy Group Media“ може да се похвали с един от най-развитите YouTube канали, с екип от най-добрите професионалисти, както и с изпълнители, които носят музиката в душата си! Благодарим за хубавите песни, които ни поднасяте! Вечните хитове като „OFF OFF“, „Да или не“, „Моето момче“ и други.

Нашият екип пожелава на целият екип на „Fantasy Group Media“ винаги да бъдат същите сърцати хора, същите професионалисти и никога да не спират да ни радват с хубава музика. Нека отпразнуват още поне 20 пъти по 5 години!

Вашият коментар