След като лоши хора се опитаха за подлеят вода на Роксана, ето че новогодишният концерт на красивата и талантлива изпълнителка отново е наличен в официалния YouTube канал на гласовитата Роксана.

Музикантите, които взеха участие в новогодишният концерт на Роксана са Пайчос Груп и Джамбо Агушеви Орчестра. Гост музиканти са Даниел Димитров на клавир, Алберто Кинг на цигулка, Георги Бурето – кларинет, а за бек вокалите се грижеха Деми Демиров и Сашо Борисов.

За грима и косите си, Роксана се довери на Цецо Андреев и Момчил Спасов. За невероятната си визия, Роксана се довери на София Борисова и „Романтика Фешън“.

Балет „Балкански огън“ с хореограф Кристиан Костов, допринасят за доброто настроение.

Декорът е дело на Костадинка Ив. Гатова. ТИ ЕЙЧ СИ ЕООД са се погрижили за озвучаването, осветлението, монитори и видео стени.

Йордан Петков е режисьор на концерта на Роксана.

Песните, които можете да чуете в новогодишният концерт са „Matia mou omorfa“, „Kemano Bashal“, „Tu sian mu kamlipe“, „Rodila se mala lepotica“, „Sine moj“, „Chai shukarie“, „Mig mig“, „Kurke biaveste“, „Имала майка“, „Кралица“ и инструментал от големите Пайчос Груп.

Можете да намерите и отделните изпълнения в „Плейлисти“-те на YouTube канала на Роксана.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com