30 години тя прави перуки, а от 10 ги подарява на деца с проблеми и социално слаби. Вили Боршукова е от малкото перукери у нас, която е учила занаята в Корея, Франция и Германия. Мечтата й е да обучи възможно повече хора на този труден и все по-рядък занаят.

Тя е Вили Боршукова. Името й е се свързва с перуки. Тя е от малкото в България, която все още го прави по качествен и красив начин. Освен перукер Вили Боршукова е вярваща и не се притеснява да говори за  това. Била е мисионер в Уганда и Индия, където е участвала в създаването на не една християнски мисии.  Преломен  момент в живота е 2010 година – когато й поставят диагнозата рак. Именно тогава тя създава асоциация „Промени живота си сега“.  Помогнала е на десетки деца без коси, на които подарява перуки, както и на социално слаби хора. Сандра идва в салона  преди четири години. Вече говори за проблема си без притеснения. Косата е сила. А перуката дава а самочувствие и усмивки  на една жена. Особено когато е направена професионално и качествено. А мечтата на Вили Боршукова е да създаде школа за перукери.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар