След огромният интерес към онлайн концерта на Азис, който се излъчваше във Facebook, Instagram и в YouTube, ето че краля на поп-фолка ще представи новогодишно лайв парти с неговият бенд Азис Груп и неговите колеги Глория, Деси Слава и Меди.

Предишният лайв концерт на Азис, генерира невероятно висока гледаемост – над 153 000 гледания в реално време! Всъщност, бройката е доста по-голяма, тъй като от едно устройство са гледали минимум двама души.. А това прави много! Азис за пореден път доказа че е номер едно и като него втори няма! Азис бе гледан на няколко континента, защото краля на поп-фолка е популярен из целият свят с невероятното си творчество. Неговият хит дори „Сен тропе“, генерира над 102 000 000 гледания, а много скоро и други видеа на изпълнителят ще прехвърлят тази цифра. Нито един друг български изпълнител няма такъв успех, който е показател за безпрецедентната популярност на родният изпълнител!

Азис, България те обича и се гордее с теб!

Снимка: Личен Facebook профил на Азис.
Азис Груп – най-търсеният бенд за различни поводи.

Очаква ни нещо невероятно! Ще станем свидетели на концерт на много талантливи изпълнители, които ще пеят на живо за всички свои почитатели. Пандемията от COVID-19 повлия на всички ни, а любимите ни и,пълнители ще ни радват с красива музика и както с актуални, така и вечни хитове.

https://youtu.be/C5pLYBaHM-0

Ето и самото видео, което точно в 20:30 часа на 31-ви декември ще стартира в официалният YouTube канал на краля на поп-фолка, а именно единственият и неподражаем Азис. Включете камбанката за известяване, за да не пропуснете старта на ноеогодишното лайв парти.

https://youtu.be/B1AJLOpi060

Снимка: Колаж от снимки от профилите на звездите в Instagram

Вашият коментар