Александра е в прекрасно коледно настроение и в последните дни споделя прекрасни кадри в социалните мрежи.


„Коледа е един от любимите ми празници и знам, че усещането на любов, уют и топлина е любимо на всички ни. Тази година е различна по празничните дни няма да бъда и с почитателите си. В последните 10 години, това не ми се беше случвало. Именно заради това направих специална фотосесия за празниците, чрез социалните мрежи да споделя с вас емоцията, настроението и празника. Не спирам да призовавам и вас да ми изпращате ваши коледни снимки, коледни сувенири и това, което ви прави щастливи и провокира във вас усещане за коледен дух, за да бъде празника ни споделен. И така от дом на дом, от сърце на сърце, от едно място на друго, топлината и радостта на Коледа ни приближават по-близо един до друг. Пожелавам на всички светли, щастливи и споделени празници с любимите ви хора.“


Мъжа, които партнира на певицата в снимките е Мартин, актьор от „Под прикритие“ които участва също и във видеото на певицата към песента „Без край“.


За грима се погрижи Микеле, косите са дело на Калин Иванов и Янко Атанасов. Стайлинга е дело на Александра, а зад обектива Тихомир Драгомиров.

Вашият коментар