Републиканци за България откри първия си офис в София, който се намира в столичния ж.к. „Люлин“ 8 в бл. 882. На откриването и освещаването му присъстваха председателят на партията Цветан Цветанов, временно изпълняващият областен координатор за София-град Петко Чамов, Деян Нинов координатор за район „Люлин“, волейболистът Боян Йорданов, член на Изпълнителния съвет, както и симпатизанти и членове на партията.

„Благодарим на г-н Цветанов, че ни предоставя възможността да работим за нашия район „Люлин“ и в същото време ни дава свободата, защото както добре сте разбрали новият политически проект, който организираме няма да е лидерски, а е проект на всички нас – здравомислещите хора. Да си пожелаем в новия информационен център спорна работа и успехи“, заяви Деян Нинов.

„Пожелаваме на всички да са здрави, да следваме правилните принципи на партията, а резултатите ще дойдат от само себе си“, каза Петко Чамов.

„Благодаря на всички, че откриваме днес първия си офис в София. За мен Републиканци за България е кауза. Ако всички ние се обединим можем да постигнем много. Самият факт, че този офис се намира на такова възлово място означава, че тази реклама не трябва да бъде само фасада. Тя трябва да е място, на което хората да намират своя диалог за политиките и затова, което трябва да се случва във всяко населено място“, уточни председателят на Републиканци за България.

Цветан Цветанов поздрави за инициативата подета за облагородяване и засаждане на дръвчета пред офиса в „Люлин“, като мярка за борба с мръсния въздух в столицата.

Самият Цветанов заедно с Боян Йорданов, Петко Чамов и Деян Нинов засадиха част от дръвчетата. Чамов уточни, че при откриването на всеки офис ще се засаждат дръвчета.„Тук са засадени 50 липи“, изтъкна още той.

„Винаги, когато правиш един проект трябва да си с ясното съзнание, че ще положиш максимални усилия всичко това да изглежда красиво, приятно – място, на което да споделяме идеи. За нас най-важното е омразата да бъде хвърлена назад, защото с нея и с противопоставяне няма как да се получи, но когато сме градивни и с протегната ръка ще можем да стигнем до хората и те ще повярват, за да тръгнат с нас“, каза още Цветанов.

„Искам да пожелая в навечерието на най-хубавите и светли празници на всички да се обединят и да преодоляваме новите предизвикателства, които предстоят през новата година и всички години, в които ще бъдем заедно. Да бъдем здрави, да имаме повече усмивки и ведрина, които да водят до повече конструктивни предложения и да дават ясни решения на всичко това, което ще ни съпътства в ежедневието“, каза още Цветан Цветанов.

В навечерието на Коледа координаторът за София-град Петко Чамов направи щастлива четвъртокласничката Диляна Щериева, дете което живее само с прабаба си, която сама се грижи за нея. Поради невъзможността на прабабата да изпълни коледното желание на правнучка си, Чамов откликна и подари за Коледа на Диляна таблет, на който да учи и да си пише домашните.

Вашият коментар