Днес рожден ден празнува един ог най-талантливите изпълнители на фирма “Пайнер” и ефира на телевизия “Планета”, а именно Кирил Атанасов.

Още с дебютният си сингъл през 2019-та година “Само мен”, Кирил даде заявка да бъде един от най-интересните и различни изпълнители на музикалната компания.

Само няколко дни по-късно, премиера на новият си сингъл направи колежката на Кирил Атанасов – Юнона, която се довери на него за музиката и текстът на “В друг живот”.

Последва един от най-големите хитове на Кирил Атанасов, “С теб, любов”, който идва в колаборация с Таня Маринова, а Борис Дали влиза на фючъринг. Меломаните признават че са влюбени в този проект, за който са сигурни че ще остане във времето.

Последният проект за 2019-та година н Кирил Атанасов е “Как ще си простиш”, която отново не е самостоятелна, а Данна влиза фючъринг. Феновете отново са в тотална еуфория и не крият че Кирил Атанасов прогресира.

Първият проект на за 2020-та година представен от Кирил Атанасов е фолклорната колаборация с Радко Петков и Ивета Костова, а именно “Море пиле”. Меломаните подкрепят това, че Кирил Атанасов прави лек завой към фолклора, който е успешен и отива на тембъра на гласа му.

Вторият проект на Кирил Атанасов за 2020-та година е “Гледай ме”, в който Борис Дали влиза на фючъринг за втори път в проект на младият изпълнител. Меломаните обикват проекта от първо слушане.

Нашият екип пожелава на Кирил Атанасов да продължава да бъде себе си, никога да не се отказва от музиката и да следва сърцето си. Страхотен човек е, който тепърва ще доказва на какво е способен. Вярваме в теб, Кика!

Последвайте Кирил Атанасов в социалните мрежи:

Facebook

Instagram

Съвсем скоро, Кирил Атанасов ще представи новият си музикален проект със заглавие “Страх”. Меломаните нямат търпение да видят и чуят на кои автори е заложил Кирил Атанасов, както и дали новият музикален проект ще бъде самостоятелен или в колаборация.

Ето и кадри от предстоящият проект “Страх”.

Вашият коментар