Новите продукти на един от най-популярните влогъри в България – Диди, познат като Hiken Shtiken, вече са факт! След дълго чакане, на пазара е серията “Сладоледена кожа” – парфюмни душ гел и лосион за тяло.

Душ гелът “Сладоледена кожа” е съставен от меки, щадящи и недразнещи повърхностно активни вещества за деликатно, но пълно почистване на кожата с плътна, богата и трайна пяна. Без усещане за опъната кожа, като същевременно я оставя гладка, нежна и ароматна. Предлага се в разфасофки от 200ml и 400ml.

Лосионът за тяло “Сладоледена кожа” хидратира, подхранва, омекотява, освежава, витализира и подобрява еластичността и здравината на кожата. Съдържа колаген, еластин, витамин E, провитамин B5, хидратиращ фактор, подхранващо масло от камелия и възстановяващ екстракт от прополис. Лосионът се отличава с омайващият си френски аромат. Кожата след употребата му е гладка като млечен сладолед. Отново има наличност в две разфасофки – от 200ml и 400ml.

Освен всичко това, “Shprss” предлага и дезинфектанти – нещо, което попринцип е нужно, а в условия на пандемия е повече от задължително. Може да намерите също и метални сламки за многократна употреба, променящи цвета си!

За повече информация на продуктите, посетете www.shprss.com

Вашият коментар