КАТ започва поредна акция на пътя. Проверките ще се извършват до края на следващата седмица. Този път от „Пътна полиция“ ще следят за превишена скорост, алкохол и наркотици.

Oнлайн проверка на глоби. Проверка на задължения по СУМПС или електронен фиш.

Полицаите ще проверяват и дали шофьорите спазват правилата за движение по пътищата в населените и извъннаселени места. Заради зачестилите инциденти през последните дни в Бургас, пътните полицаи започнаха масови проверки. И днес нарушители не липсваха.

Наложиха ми глоба. Съставиха ми акт. Наказателно постановление. Оспорване на административен акт. Какво да правя?

Особено внимание се обръща на шофьори, които превишават скоростта или са седнали зад волана след употреба на алкохол и наркотици. Само за последните няколко дни в Бургас са установени множество нарушения.

„Имаме до момента констатирани 601 нарушения за периода, като от тях 4 водачи са нарушили с над 50 км в градски условия, съответно е създадена организация те да бъдат издирени“, заяви инсп. Димитър Гочев от „Пътна полиция“ – Бургас пред БНТ.

Новата акция на „Пътна полиция“ се провежда на територията на целия Европейски съюз.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар