Днес ще ви представим едно невероятно момче на име Селим Миров на 33 години. Роден е в гр. Плевен и живее в Плевен. Започнал е да се заминава с музика от ранна детска възраст, но е започнал да пее от преди 20 години.Свирил е на акордеон,а след това на клавир.В страстта си към музиката е запален от брат си и сестра си, които също са музиканти.Те наследяват таланта си от баща им, който е бивш музикант.


Селим е добре познат в музикантските среди, защото има доста популярни парчета,сред които ,,Роклята ти къса”, която изпълнява със свтоята банда и има над 4 000 0000 гледания в Youtube.Ето как отговори на специално зададените му въпроси от сайта Bulgarianews.bg.

Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променил?

Ако имах силата и възможноста да върна времето назад до този ден и момент, аз не бих променил нищо,защото изживяните мигове, моменти и случки в живота ми са предопределени от Бог и щом са се случили, каквото и да било то това е било според Божията Воля,а аз не искам да вървя срещу божията воля!

Хорското мнение оказвало ли е влияние върху теб?

Хорското мнение в началото на моята кариера влияеше на моето его и на моята психика,но вече с течение на години работа всякаш съм претръпнал относно хорско мнение и вече от доста отдавна не ме вълнуват хорските думи!

Ако можеше да промениш нещо в света, какво щеше да е то?

Ако имах тази сила да променя нещо в света, то бих се възползвал от възможността да променя човешката злоба!

Какво ще кажеш на хората, които не вярваха, че ще успееш и ще стигнеш дотук?

Бих им казал следното ХОРА, СЛЕДВАЙТЕ МЕЧТИТЕ СИ. Защото това правих аз. Не спирах да следвам мечтите си!

Каква е тайната на успеха ти?

Каква е тайната на моят успех ли ?
Аз съм скромен и ,,Успех” за мен е силно казано. Просто успявам да сбъдна мечтите си!

Каква е твоята рецепта за щастлив живот?

Рецептата за моят щастлив живот е Моята съпруга, която е всичко за мен и освен това ще ставам и баща за първи път,защото съпругата ми е бременна вече и много сме щастливи и живеем като в приказка!

С какво искаш да те запомнят хората?

Бих искал хората да ме запомнят с моята скромност и искам най- вече хората да ме запомнят с моята добрина и отговорност!

Има ли нещо, за което съжаляваш?

През годините съм правил доста грешки, за които съжалявам все пак и аз съм човек като всички останали, които грешат,а после съжаляват за грешките си..!

Попречи ли Covid-19 на твоята работа?

Бих казал че този Covid-19 доста повлия на моята работа, защото много сватбени и други мероприятия се отлагаха именно заради пандемията.Разбира се здравето е преди всичко и бих искал да сме живи и здрави,а пък всичко останало ще се нареди.

Какво би казал на младите,които тръгват тепърва да се занимават с музика?

Бих посъветвал младите и новоизгряващи музиканти
да не спират да свирят, защото постоянната практика и свирене води към успеха!

Какво да очакваме от теб през 2021г?

Силно се надявам през следващата година на още по-големи успехи и хитови песни, с които да радвам всичките ми почитатели.

С кой изпълнител би искал да запишеш песен?

На въпроса със кой изпълнител бих искал да запиша песен не мога точно да ви отговоря, защото имам доста любими изпълнители, с които бих искал да запиша песен. Но защо да не направя първият си дует със Силвестър Матеев, гарантирам че ще стане мега яка бомба !

Откъде се зароди страстта ти към музиката?

Страста ми към музиката, както споменах и в началото се зароди в детството ми имайки предвид моето семейство, които са музиканти.

Наскоро пусна новото си парче и пожъна успех,какво да очакваме от теб в бъдеще?

На скоро пуснах парче което се казва ,,Машала” и тук искам да Благодаря на Калоян Коцев, който се постара за аранжимента и текста на парчето.След всички песни, които съм пускал до сега с групата си, които имат от 2 милиона до 5 милиона гледания,силно се надявам и това парче да пожъне своят успех!

Ако не се занимаваше с музика, какво смяташ че щеше да работиш?

Много пъти съм си задавал този въпрос.
Ако не бях Музикант какъв ли щях да бъда. Многократно този въпрос съм си го задавал и стигам до един и същ отговор, а той е….. Не мога да си представя какво ли бих работил и с какво ли бих се занимавал.. Просто Селимката не може да си представи живот без музика.!

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com