Дълга коса, модерна визия, кой ли не иска точно това, точно в този момент?

Но колко от вас господа страдат от оредяване на косата в по-ранна възраст. Само на 25-30 години, а вече сте с плешиво теме. Причините за това може да са различни при различните индивиди, но резултата е един. Всеки от вас иска да си възвърне предишния си облик с гъста и плътна коса.
Разберте как може лесно, безболезнено и най-важното моментално да се случи това?

Имайте страхотната прическа, която искате с мъжки тупета на #EllenWille.

Ние от салон Магама ви предлагаме най-лесното решение на проблема с поставяне на тупе от естествен косъм на немския бранд #EllenWille.

Какво е това тупе? Това е вид полуперука, която се поставя на оплешивялата зона на главата. Истински комфорт за вас господа. Тупето се оформя според индивидуалните желанията на клиента, поставя се трайно с лепило или временно с прикрепящи лепенки според вашето желание. Най-предпочитания начин е трайно закрепяне.

 

След като сте доши при нас и сме направили предварителна консултация, взимаме размера на самото тупе и го изрязваме по предваритената форма.

Това става напълно индивидуално за всеки. След това бръснем до гладкост плешивата зона и почистваме скалпа.
И ето тук идва магията, нанасяме лепилото и фиксираме тупето.
Нашите фризьори се включват с професионално подстригване на тупето и оформяне на мечтаната визия от клиента!

Готово!

Тупето е подходящо за хора с различни активности, незавизимо дали спортувате ежедневно във фитнеса или плувате, играете футбол или баскетбол, тупето няма да се размести, което е истински комфорт!

Тупето е подходящо за мъже от различни възрасти и разнообразни ежедневни занимания. Разполагаме с богата цветова гама и модели дължини, с които може да предложим уникално решение за вашия проблем. Тупетата се поддържат лесно дори в домашни условия като се измиват с шампоан и балсам и се оформят в желаната прическа.

Върнете се към живот без притеснения господа!

Обадете ни се за консултация  на тел. 070090074 или 0898777740

София, ул. Дамян Груев 46

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар