Днес рожден ден празнува, един от музикалните дебюти на 2020-та година. Едно момиче, което по нищо не отстъпва на големите имена, а именно Джия.

Джия е едно от новите попълнения на музикална компания “Hit Mix Music” и определено върви напред и нагоре. Още с дебютният си сингъл “Мамино синче” в колаборация с мегазвездата на фирма “Пайнер” Емануела, Джия показа че не е моментен изпълнител, а е тук да покорява върхове! С вторият си проект “DIVA”, в който включване направи Емрах, Джия показа че държи нивото и съвсем скоро ще зарадва многобройните си почитатели с чисто нов хит. На кои автори е заложила талантливата изпълнителка, предстои да разберем.

Джия, честит рожден ден. Нашият екип ти пожелава да бъдеш много здрава, все така амбициозна и много успехи в личен и професионален план.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар