“NedBuy Foods” е предпочитаното място в Бирмингам. Всъщност, именно “NedBuy Foods” е спряган за българската перла в сърцето на Бирмингам и това далеч не е случайно.

“NedBuy Foods” е интернационален магазин, в който може да се открие богато разнообразие от всякакви стоки, не само храни и напитки. Любопитен е факт е, че това е най-големият магазин в региона, в който има богат асортимент от всякакви продукти,най-вече от България. В магазина може да откриете над 2000 добре подбрани български продукти. Българите на Острова могат да бъдат щастливи, защото любимият “NedBuy Foods” предлага както пазаруване на място, така и онлайн пазаруване с безплатна доставка за цяла Англия, при поръчка за над 100£. За Бирмингам, няма конкретна сума – доставката е безплатна. Единствено 6£ е доставката до Ковънтри.

Българската перла в сърцето на Бирмингам, успява да запознае жителите на града с вкусните български продукти сред които български плодове и зеленчуци, месни и млечни продукти както и много други. Те се доверяват само на “NedBuy Foods”, защото са доказано най-качествени и с най-богат избор.

Ако желаете да посетите магазина той се намира на адрес:Unite 1b Baltimore Trading Estate, Birmingham B42 1DR, United Kingdom.Ако пък не ви се излиза от вкъщи,но желаете да се сдобиете с вкусни български продукти,може да поръчате на www.nedbuyfoods.co.uk

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар