Всеки , който иска да замени удобството на дома с лукса и комфорта на СПА комплекс може да се възползва от  20% отстъпка от редовните цени на рецепция, 20% отстъпка от цените в ресторанта и лоби бара и 40 % отстъпка за Спа процедури.

Изберете Хотел Роял Спа Велинград – А НИЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ  ЗА сигурността на вашето здраве В безопасна  вътрешна среда  ,  с  лечебна та сила на  минер а лна та  вода и чист планински въздух

Направете Хотел Роял Спа Велинград вашия избор за бягство от напрежението на ежедневието и възможност да превърнете извънредната обстановка в позитивно преживяване за вас и тези, които обичате.

В Хотел Роял Спа Велинград хигиената винаги е била на изключително високо ниво. В момента се спазват всички противоепидемиологични мерки, като почистването и дезинфекцията се извършват със средства надвишаващи в пъти възможностите, които можем да си позволим в домакинствата си. В хотела се използват най-висок клас почистващи и дезинфекциращи препарати, както и UVлампи, а помещенията ежедневно се озонират.

В тази връзка Хотел Роял Спа Велинград спокойно може да каже, че предлага комфорта, уюта и сигурността на дома, но  съчетан с много  възможности за приятно, ползотворно и здравословно прекарване на вашето време.Тук ще можете да извлечете всички ползи за вашето здраве от минералната вода и спа съоръженията в най-големия СПА център в страната. В менюто се използват пресни продукти от български производители, което е гаранция за тяхното качество. Храната е съобразена със сезона и нуждите, които тялото ни има в този период, за да бъде здраво и енергично.

Хотел Роял Спа Велинград е разположен в сърцето на Родопите, в близост до езерото Клептуза и множество екопътеки. Това ще ви даде възможност да посетите красиви кътчета сред природата и да прекарате време на открито. Отличната интернет връзка ще ви позволи дори да пренесете хоум офиса си в хотела и да съчетаетеработата и почивката.

Направете най-доброто за здравето и комфорта на себе си и тези, които обичате!

Доверете се на професионалистите да се погрижат за вас!

Ако желате да резервирате вашата почивка,посетете сайта на хотел ,,Роял спа Велинград”-www.royalspa.bg

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар