Сара Суйдан е дизайнер и основател на модна марка ,,Sara Sweidan”.Тя е вдъхновена от модните тенденции и страстта си към пазаруването. Решава да създаде марката си паралелно с отварянето на най-луксозното Шивашко Ателие в България, намиращо се в гр.София, МОЛ ,Рaradise Center“. Дизайнерските дрехи и аксесоари,които Сара изработва са подходящи за всяка дама, която обича да изразява себе си. Новият луксозен бранд има определен уникален стил. Всички артикули се произвеждат в лимитирано количество и това ги прави бутикови. Невероятни материи, перфектна кройка, уникален дизайн. Дрехите ни са едновременно ежедневни, а с едни високи токчета, сте готови за парти,споделя дизайнерката. През месец октомври Сара Суйдан грабна приза дизайнер на годината от престижните ежегодни награди ,,Знаменитост на годината”2020.Eто как отговори тя на специално зададените въпроси от сайта Bulgarianews.bg

Sara Sweidan

1. Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променила?
– Щях да отдам всичкото време на децата си, тъй като покрай работата ми пропуснах доста моменти.

2. Хорското мнение оказвало ли е влияние върху теб?
– Не, ако се опитваш да угодиш на всички се отдалечаваш от себе си и губиш своята уникалност.

3. Ако можеше да промениш нещо в света, какво щеше да е то?
– Бих премахнала Злобата и завистта.

4. Какво ще кажеш на хората, които не вярваха, че ще успееш и ще стигнеш дотук?
– Останаха изненадани. С труд, постоянство и желание – нещата се случват!

5. Каква е тайната на успеха ти?
– Ако даваме най-доброто от себе си, то ние сме успешни. Успехът е максималното използване на възможностите, които имаме.

Модел:Палома Митева                            Дрехи:Sara Sweidan

6. Каква е твоята рецепта за щастлив живот?
– Сплотено семейство.

7. С какво искаш да те запомнят хората?
– Искам някой ден да диктувам модата по световните подиуми, колкото и банално да звучиь

8. Има ли нещо, за което съжаляваш?
– Да съжалявам твърдо не, по-скоро понякога се замислям, ако бях постъпила различно какво щеше да се случи и къде щях да съм сега.

9. Попречи ли Covid-19 на твоята работа?
– Несъмнено пандемията от COVID-19 оказва сериозно влияние на цялото човечество. При нас е изключително трудно, тъй като сме сравнително нов бранд. Пуснахме със закъснение лятната колекция заради извънредното положение и не успяхме да отворим тази година бутик, но силно се надявам скоро да приключи този кошмар и да се върнеш в нормалният си ритъм на живот. Когато стане нещо такова оценяваш и малките неща в живота…

Модел:Виктория Няголова
Дрехи:Sara Sweidan

10.Как се роди идеята за марката ,, Sara Sweidan?
– Винаги съм искала да се занимавам с дрехи, заради страстта си да пазарувам и личният ми стил. Първоначално стартирах само с индивидуални поръчки на клиенти, но започнах да получавам много запитвания за дрехите, които нося от къде са. Когато казвах че са мой дизайн ме питаха “не мога ли и аз да си купя”? Така реших да създам колекция,която е огледална на моят стил и дрехите,които искам да нося.

11.Откъде дойде страстта ти към дизайнерството?
– Страстта към дизайна не идва, трябва да го имаш в себе си. Повечето хора гледат модата и й се наслаждават, а аз я “разбирам”. Обожавам всички дизайни не само моден, но и интериорен, и рекламен!

12.Какво да очакваме от теб през 2021г.
– Няколко нови уникални колекции и надявам се първият ми физически бутик ,,Sara Sweidan”. Имаме адски много запитвания от клиентите, нямам търпение!

13.Преди месец получи награда в категория ,,Дизайнер” от престижните награди ,,Знаменитост на годината”,какво значи това отличие за теб?
– Това за мен е показателно, че съм достигнала до хората и дизайните ми са харесвани и обичани. Мотивира ме да продължавам във същият дух, въпреки трудното положение тази година.

Sara Sweidan с наградата ,,Дизайнер на годината”2020

14.Разкажи ми малко повече за платовете, които използваш?
– Платовете,които използвам са от Италия със сертифициран произход,
Сатен, защото пада тежко и красиво, коприна – лекота, финес и изискан стил. Уникалното е,че всичко е рисувано от мен и трансферирано върху плата. Не на последно място букле – вдъхновена от Chanel.

15.Наскоро засне фотосесия,разкажи ми малко повече за новата ти колекция?
– Заснехме три фотосесии в продължение на няколко дни с Моден Фотограф на годината Ивомир Пешев, модели бяха Палома Митева, с която снимахме в 5* Grand Hotel Millennium имиджова фотосесия и Виктория Няголова в студио, която беше каталожна. Новата Колекция Есен-Зима 2020 съобщава уникалността и силата на жените чрез използваните цветове в палитра от меки нюанси. Дрехите са подходящи за всяка една жена, която знае какво иска и знае как да изрази себе си.

Сара Суйдан

16.Ако не се занимаваше с мода, какво смяташ че щеше да работиш?
– Не си представям такъв сценарий, цял живот с каквото и да съм се занимавала, пак се е въртяло около модата. Без нея не мога да живея!

Ако желаете да се сдобиете с прекрасна дреха от марката ,,Sara Sweidan”,посетете линка! www.sarasweidan.bg

Модел:Палома Митева
Дрехи:Sara Sweidan

 

Модел:Виктория Няголова
Дрехи:Sara Sweidan

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар