Уникални парфюми, идващи от приказния Изток, наситени с мистиката и страстта на арабските нощи, вече си имат дом и у нас. И то не един, а цели два. 

Чувствените ухания на парфюмите Swiss Arabian оставят траен отпечатък върху кожата, създавайки усещане за съвършенство и изтънченост.

Ако имате нужда от своя запазена марка, когато излизате навън, когато сте поканили приятели у дома, или просто ви се иска да се насладите на една приказна нощ, непременно опитайте Swiss Arabian.

Флорално-дървесните ориенталски аромати ще задържат лятото в дома и душата ви, ще ви накарат да се отпуснете и да се усмихнете.

Нежни нотки ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще накарат останалите да се обърнат след вас, покорени от уханието, което носите със себе си.

Всъщност Swiss Arabian може да се превърне и в любимия коледен подарък за скъп на сърцето ви човек. Ще намерите продуктите на марката на  1 ет. МОЛ „България“ (бул.България, София) или в Al Amar Мол Марково Тепе (Пловдив).

Снимка: Pexel.com, SwissArabian.com

Може да откриете невероятните парфюми на сайта: http://https//www.al-amar.bg/

Вашият коментар