Новото музикално предложение на звездата на фирма “Пайнер” и ефира на телевизия “Планета” Ариа, направи своята премиера в YouTube канала на музикалната телевизия – PlanetaOfficial. Адмирации за това, че Ариа не спира да твори и да създава музика, с която да приповдига духа на почитателите на поп-фолка, а и на всички меломани като цяло.

Голямата изненада е, че Ариа пее изцяло на сръбски, а нейна дуетна половинка е спряганият за наследник на великият Шабан Шаулич – Menil Velioski. Проектът е на изключително високо ниво и няма да бъде просто поредният хит в България, а ще бъде един истински балкански хит. “Imaš sve” е по музика и аранжимент на KlinTon Demirovski като Ариа участва и в аранжимента! Изключително големи адмирации за това, че Ариа взема участие в проектите си! Текстът е написан от Branislav Glušac. Режисьор на видеото е Виктор Антонов – Рик, с опреатор Радослав Гочев.

“Imaš sve” е проектът, който ще изстреля Ариа на балканската сцена, защото тя го заслужава. Тепърва ще ни показва на какво е способна, а феновете нямат търпение за всяка една среща с нея.

По всичко личи че Ариа няма спирачки, защото малко преди премиерата, любимата изпълнителка на всички сподели, че през декември, премиера ще направи и нейна самостоятелна песен, на която ще можем да си танцуваме дори и вкъщи.

Снимка: Кадър от видеоклипа в YouTube

Вашият коментар