Цвети Разложка е част от модния елит на България.Тя е носителка на редица престижни титли за красота от България и чужбина. Цвети е собственик и организатор на световния конкурс ,,Lady Universe”,както и на престижните награди ,,Business & Fashion Awards”.През октомври месец тя спечели две престижни награди от ,,Знаменитост на годината”2020 и ,,Златно токче”.
Ето как отговори тя на специално зададените въпроси от сайта Bulgarianews.bg.

Фотограф: Иван Ерменков

1. Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променила?
Не бих променила нищо! Всичко се е случило така, както съм го усещала, дори да не е било правилно.Човек се учи от грешките си и докато е жив !

2. Хорското мнение оказвало ли е влияние върху теб?
Преди години хорското мнение разруши ценна за мен връзка, градена с години!Това ми даде възможност да започна отново и така, както винаги съм искала, без съображения и налагани норми! Всяко зло за добро , са казали хората и не е случайно! Спечелих много повече от това, че някакви, незначителни индивиди , се опитваха да ме злепоставят, а вместо да ми избодат вежди, изписаха ми очи, даже прекрасни очи хах !

3. Ако можеше да промениш нещо в света, какво щеше да е то?
Светът е такъв, какъвто ние хората го изграждаме и поддържаме… За съжаление лошотията, злобата, агресията вече са основни черти на повечето хора! Не искам да е така! Искам хората да се ценят и да се приемат такива, каквито са, без завист ! Това ме натъжава и огорчава много! Не искам да е така!

4. Какво ще кажеш на хората, които не вярваха, че ще успееш и ще стигнеш дотук?
Не мисля, че трябва да им отделям време, все пак то е ценно! Не дължа обяснение на никого.

5. Каква е тайната на успеха ти?
Винаги съм имала мечти и не съм се отказвала от тях! Постоянство, труд, дисциплина и себеуважение!

6. Каква е твоята рецепта за щастлив живот?
– Когато човек е в хармония със себе си и е удовлетворен от работата си и семейството, няма как да не се събужда с усмивка и с такава и да заспива !

7. С какво искаш да те запомнят хората?
– Моята цел не е да бъда запомнена на всяка цена! Искам да оставя нещо, с което синът ми да се гордее! Исторически герои си имаме.Коя съм аз, че да изисквам от хората

Фотограф:Костадин Кръстев-Коко

8. Има ли нещо, за което съжаляваш?
– И да има, вече е твърде късно и губи давност

9. Попречи ли Covid-19 на твоята работа?
– Попречи ужасно много, но може би е за добро!

10.Преди месец получи две престижни награди,какво значат те за теб?
– Всички награди, които съм получавала през годините , са плод на огромни усилия, преследвани цели, пренебрегване на близките ми, лишения. Но тези две са най- ценни, защото дават оценка на всичко това ! И ме направиха много щастлива !

11.Какво да очакваме от теб през 2021г.
– Силно се надявам цялата тази истерия и психоза с вируса да изчезне, защото светът тръгва в друга посока , за съжаление ! Аз продължавам с моите ежегодни проекти и ще има и нешо ново за свежест на аудиторията!

 

Фотограф: Иван Ерменков

12.Кой е най-големия ти успех,който си постигнала?
– Аз имам още много цели и не мисля, че съм достигнала до най- големия си успех! Но… специалната награда на медиите в Китай за мен е огромна чест !

13.Какво би казала на младите,които тепърва тръгват по стъпките ти в твоята професия?
– За съжаление , младите не се вслушват в съветите ни и често губят достойнство и чест в името на целите си! Човек каквото и да прави, не трябва да губи своята идентичност и достойнство!

14.С коя титла се гордееш най-много?
– Mrs Globe Media’s Choice 2016

16.Ако не се занимаваше с мода, какво смяташ че щеше да работиш?
– Аз винаги съм работила в няколко сфери, модата за мен е само хоби, никога не е била на първо място

Фотограф: Иван Ерменков

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар