Нейното име е Ивана Славова. Тя е млада, красива, независима и преуспяла. Носител е на титлата „Lady Bulgaria 2019“ и е организатор и лицензиант на конкурса „Queen of Sofia“. Завършила е противодействие на тероризма и социална педагогика в София. Въпреки това Ивана не спира да се развива, да разширява кръгозора си и да надскача себе си.Ивана Славова бе и организатор на престижните награди ,,Знаменитост на годината”2020.

Фотограф:Пейо Пеев

1. Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променила?
– Като всеки човек и аз съм допускала грешки, доверявала съм се на грешните хора, действала съм импулсивно и безрасъдно, но не съжалявам за нищо. Винаги намирам начин да продължа напред и не гледам миналото.

2. Хорското мнение оказвало ли е влияние върху теб?
– Аз съм доста чувствителна и често изживявам критиките по-тежко, но се старая да не го показвам. Не бих позволила никой да ме събори!

3. Ако можеше да промениш нещо в света, какво щеше да е то?
– Бих приканила всеки да допринесе с каквото е възможно да станем малко по-добри един към друг.

4. Какво ще кажеш на хората, които не вярваха, че ще успееш и ще стигнеш дотук?
– Бих ги посъветвала да вярват повече, така се постига много!

5. Каква е тайната на успеха ти?
– Постоянство, тъпрение и подкрепата на един човек, който някога ме насърчи да не се отказвам въпреки трудното начало.

Рокля:Стоян Радичев

6. Каква е твоята рецепта за щастлив живот?
– До скоро мислех че любовта е в основата на всичко, но след някои неща които ми се случиха осъзнавам, че няма по-ценно от семейството и приятелите. Когато имаш тях- имаш всичко.

7. С какво искаш да те запомнят хората?
– С най-готините партита,които съм правила за тях,хаха.

8. Има ли нещо, за което съжаляваш?
– Не бих казала, разочаровала съм се от себе си в дадени ситуации, но всеки се учи от грешките си, а без тях няма как.

9. Попречи ли Covid-19 на твоята работа?
– Определено затруднява работата ми, но се старая да провеждам мероприятия по максимално безопасен начин. Аз самата имам доста близки около себе си, които дори в момента се борят с вируса и не бих изложила на риск никого!

Рокля:Стоян Радичев

10.Как се роди идеята за конкурса ,,Queen of Sofia”.
– От доста време планувах да създам проект, който да покаже естествените български момичета на подиума, а именно Queen of Sofia e реализацията му.

11.Какво ти донесе титлата ,,Lady Bulgaria”?
– В доста интервюта съм казвала, че титлата ми донесе основно позитиви, нови контакти и ангажименти, сблъсках се и с недоброжелатели, но в тези среди е неизбежно.

12.Преди дни засне фотосесия,ще ни разкажеш ли повече?
– Точно така, преди няколко дни заснех фотосесия за новата колекция на Стоян Радичев, който лично за мен е една доста вдъхновяваща личност и се радвам че го познавам! Работата с него винаги минава леко, много забавно и резултатите са феноменални!

13.Подготвила ли си нови проекти за 2021г.?
– Подготвила съм и то доста, но преди да започна с тяхната подготовка ми се иска да се върнем към по-спокоен и безопасен начин на живот.

Рокля:Стоян Радичев

14. Как смяташ да приключиш 2020г?
– Нямам представа къде ще прекарам празника, всеки ден плановете ми се сменят, но със сигурност ще я изпратя с широка усмивка и пожелание за по-успешна 2021!

15. Ако не се занимаваше с мода и организация на събития, какво щеше да работиш?
– Като по-малка исках да се занимавам с криминалистика, вероятно това щеше да е целта ми.

Рокля:Стоян Радичев

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар