През декември в интернет ще започне излъчването на първото риалити за макси дами. В него ще участват 8 жени готови да се преборят за титлата „Мис Плюс Сайз“. Те заживяват под покрива на хотел “Маринела” в София, където ще се запознаят отблизо с живота на популярните модели.

Множество задачи и среща с интересни известни личности са малка част от новите неща, които ще видят бъдещите миски.

Наскоро няколко жълти сайта писаха и за участието на една от първите макси модели в България – Веселка Маринова. Все още обаче няма официален отговор дали тя ще участва. По непотвърдени данни скандална интернет сензация ще е също една от участничките.

„Мис Плюс Сайз“ е уеб риалити, формат, който феновете ще могат да следят в youtube и социалните мрежи. Целта на проекта е да покаже, че красотата няма форма.

Водещи на конкурса ще бъдат Мисис България и организатор на редица конкурси за красота – Мариана Маринова и пиарът Венелин Стефанов.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар