Красивата Моника Ланчева, която заедно с близначката си Вероника бе част от риалити формата „Мис България 2013“, вече отдавна е загърбила конкурсите, но не й красотата. Тя вече е биснес дама, която отново помага на дамите да са красиви и да се чувстват добре в кожата си. Последният хит, които Моника предлага на нашия пазар са световноизвестна американска марка витамини.

Те носят името Sugarbearhair и са любими на редица световни знаменитости. Те имат общо три разновидности витамини. Първата и най-известната е Sugarbearhair, които стимулират растежа косата, те са предназначени за мъже и жени. Вторите са Sugarbearhair Women’s Multi , които са предназначени само за жени с грижа към техните нокти,кожа,зъби и коса. И третите са Sugarbearhair Sleep , които ще ви помогнат да спите спокойно и здравословно.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар