Организаторката и лицензиант на конкурса “Queen of Sofia” Ивана Славова се отличава с безупречен стил. Изборът на “Lady Bulgaria 2019” е топ дизайнерът Стоян Радичев.

За красивата Ивана Славова можем да кажем много. Освен че красавицата има престижна титла и е лицензиант и организатор на конкурс, Ивана Славова учи и много интересна специалност. “Lady Bulgaria 2019” учи за противодействие на тероризма и социална педагогика. Образованието си следва в град София. Обича да спортува и да пътешества, Ивана Славова впечатлява всички както с красотата си, така и с интелекта си.

На светски събития и партита, “Lady Bulgaria 2019” винаги събира погледите върху себе си, защото изглежда повече от зашеметяващо. Пресата многократно е задавала въпроси към нея за външният ѝ вид, а тайната е че за визията си, Ивана Славова се доверява на професионалисти. Нашият екип обаче успя да разбере и тайната на красивата млада дама, а тя е едно име, един дизайнер на световно ниво. Неговото име е Стоян Радичев.

Всъщност, именно Ивана е заснела преди дни фотосесия с част от новите модели на дизайнера. Нямаме търпение да видим резултатите, които със сигурност ще спрат дъха на много хора.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар