Бившият кмет на град Ямбол Георги Славов, който управлява успешно града цели 12 години, бе специален гост на откриването на „Ритейл парк – Ямбол“.

Модерният търговски център бе официално открит днес. Най-после град Ямбол има своя търговски център, който отговаря на всички европейски изисквания. В един град като Ямбол подобен търговски център вдъхва самочувствие и се превръща в символ на модерен начин на живот и просперитет. Той допринася за развитие на социалната сфера, търговията и местната икономика.

Ето какво написа Георги Славов в личния си профил във Фейсбук:

,,Здравейте приятели,
Днес бях поканен за официалното откриване на “Retail Park Yambol” от инвеститорите на търговския комплекс.
Искам да споделя с Вас своята радост, че Ямбол вече има такава придобивка! Искам да благодаря на инвеститорите и на екипа с който работих за сериозните усилия през 2018 и 2019 година, когато от една идея, успяхме да създадем проект с голяма полза за града – един нов мост на река Тунджа и един сериозен търговски комплекс. Тогава в качеството си на кмет на града подписах споразумение с инвеститорите, те да построят новия мост и кръстовището към него, а общината да изгради обслужващата улица, продължение на моста и кръговото кръстовище след нея с цел максимално удобство за живущите в двата съседни квартала, както и за всички жители на града. Осигурих и необходимите средства за това в бюджета за 2019 година, които бяха прехвърлени в бюджета за 2020 година и с които сега те се изградиха.
Със сигурност “Retail Park Yambol” е повод за гордост на града ни, а и едно ново удобство за всички ни!
Да ни е честито!
Живи и здрави да сте!
Пазете се!

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар