В балната зала на хотел “Монтесито”, само ден преди да приключи месец октомври, се провете 22-рото издание на един от най-престижните конкурси за омъжени жени, а именно “Мисис България 2020”.

Определено датата 30-ти октомври ще остане в сърцата на всички участнички, но ще бъде и паметна за очарователната Мариета Захариева. Тя грабна титлата “Мисис България Европа”. Любопитен факт е, че интерес към конкурса имаха омъжени дами с престижни професии, сред които адвокати, лекари, бизнесдами, професионални спортистки и много други. Националният конкурс се организира от Меги Савова.

Красивата Мариета Захариева грабна титлата “Мисис България Европа 2020”. Мариета е щастливо омъжена и има син на 16 години. Красавицата има цели четири висши образования и много успешна кариера в държавната администрация, като изпълнителен директор на изпълнителената агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. От две години има собствена компания производство на пробиотици. Фирмата ѝ се казва “Булгар Биотик” ЕООД. Нейно дело са така нашумялите на пазара и любими на всички пробиотици и имуностимуланти “Backtojoy”.
Те са създадени на основата на коластра и бактерията за кисело мляко Lactobacillus Bulgaricus, децата просто ги обожават, защото в някой от тях има и шоколад. 41-годишната бизнес дама е усмихната, лъчезарна и успешна жена, дама и майка.

Четирите висши образования на Мариета Захариева са „Финанси“, „Банков мениджънт“, „Маркетинг“ и „Администрация“. Освен всичко това успялата дама е предподавател и в два университета. Мариета заема изключително висок държавен пост, а именно изпълнителен директор на изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия.

Ако всичко около COVID-19 отшуми или се нормализира положението в света, носителката на титлата “Мисис България Европа 2020” ще ни представи на конкурса в Европа през 2021 година.

Ако желаете да закупите своя пробиотик ,,Backtojoy”,посете сайта https://www.bulgarbiotic.bg/

Вашият коментар