Пловдив го закъса откъм мачовци, които са готови да премерят мускули и чар в конкурса „Мистър България 2020“. Заради Ковид пандемията тази година кастингът, който ще е през ноември, и самата галавечер ще са онлайн.  Причината е сложната епидемиологична обстановка в България.

Засега единственият сигурен мераклия за короната от Пловдив е Стилиян Сариев. Възпитаникът на Университета по хранителни технологии вече има неуспешни опити зад гърба си. Кандидатите да участват в кастинга нямат много време, защото крайният срок е 30 октомври.  Те трябва да между 18 и 23 години, високи над 1.85 сантиметра и да търсят изява в модните среди и филмовата индустрия. Левентите трябва да изпратят снимки в цял ръст, лице и по бански, видео с мотивация защо искат да участват в престижната модна надпревара.

Собственици и лицензианти на марката “Мистър България 2020” са Доно Цветков и Мария Донева.  Продуцент на модния спектакъл е  Атанас Лазаров – PRofile international.

Кой е най-красивият българин за 2020 година ще стане ясно на 7 декември.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар