DJ Дамян неведнъж е доказвал на публиката, че чувството му за хумор няма граница. И тези дни отново го доказа с интересна снимка, която остави с опулени очи последователите му, а със сигурност и свидетелите на направата на фотоса. 

Хитовият диджей опъна един килим насред улицата в Пловдив и заедно със свой авер си отвориха една бутилка алкохол и си спретнаха нетрадиционно парти.

Случайните минувачи гледаха потресено случващото се и не можеха да повярват на очите си. Други пък се изкефиха на мъжката компания и на това, че умеят да си правят кефа в това извънредно тежко време.

А след като нощните заведения затвориха, Дамян обмисля отново да възобнови онлайн партита си. Заедно с помощника си Яворчо направиха истинска революция в музикалния бизнес, след като бяха първите с онлайн дискотека всяка вечер по време на пандемията, където събираха голяма аудитория от жадни за купон хора.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар