Няма човек в България, който да не е чувал за Ариа. Момичето, което преобърна представата за шоубизнес в България. Нека бъдем откровени – преди да изгрее звездата на Ариа, шоубизнесът беше все по-малко шоу и повече бизнес.

И тогава изгря тя – Ариа! Момичето, което всички обикнаха още с няколкото фрази в песента на Емануела “Незабравима”. Малко след това, Ариа представи дебютният си сингъл “Кралица”, който прикова вниманието на меломаните. Последва хитът “Да те заболи”, който меломаните обикнаха. И тогава се случи.. Третият проект за Ариа бе ключов, защото той е и първият мега хит на певицата, а именно “Класа”. Нямаше клуб, който да не гърми с тази песен, а хората откачаха на нея. Всъщност, те все още откачат. Това е емблемата на Ариа. Феновете на жанра я определят като “Класата на поп-фолка”. И когато клубовете гърмяха с “Класа”, Ариа изненада феновете си с дуета с мега звездата Алисия “Кой”. Парчето се превърна в мега хит. Така приключи 2019-та година за Ариа. През 2020-та, първият сингъл с който атакува клубната сцена е “Късай”, който също успя да се превърне в безапелационен хит. Малко по-късно, премиера направи “Бензин” в дует с Емануела, който също стана турбо хит, който феновете слушаха вкъщи заради пандемията от COVID-19. Онлайн дискотеките гърмяха с хита, а феновете на двете изпълнителки нямаха търпение да му се насладят в клубовете. “Живее ми се” бе лятната заявка на Ариа, която меломаните отново оцениха високо и сложиха прозвището на Ариа “Машина за хитове”. Не след дълго, Ариа представи “Тарикат” в колаборация с Диона, а всички бяха повече от доволни. В разгара на лятото, двете изпълнителки поднесоха истински клубен с хит. С нетърпение очакваме и новият проект на любимата изпълнителка на хиляди меломани, както и тръпнем в очакване за първият ѝ албум.

И докато Ариа представяше музикалните си проекти, клубовете се напреварваха кой да покани новата звезда на поп-фолка. Тя тазби всичките си колежки на пух и прах с хитова и качествена продукция, както и с незаменимо и супер атрактивно шоу на свойте клубни и концертни изяви. Клубовете се избиваха на кого да гостува първо красивата изпълнителк с невероятен талант.

А сега.. Сега клубовете са в още по-ожесточена битка. Всеки клуб иска най-доброто, а по-добро от Ариа – няма!

Вашият коментар