В машина за музика и клипове се превърна Дени Калинов.

Само за няколко месеца, собственикът на популярни дискотеки в цялата страна успя да запише и издаде три нови песни с клипове към тях. След хитовите парчета „Малката“ и „Не е за тебе тази“, Дени Калинов е привлякъл скандалната Сузанита за новия си проект „Нека ни е зле“.

Той остава верен на стила си да прави забавна музика, с подчертано чалга звучене от зората на попфолка.

Новата песен е изключително ритмична със закачлив текст, а видеото супер забавно и динамично.

Действието се развива като в екшън филм – кадрите въртят готини мацки, алкохол и наркотици. Всичко, което е нужно, за да предизвика скандал и хейт, но в същото време да се гледа от хиляди последователи в музикалните канали.

Във видеото към песента „Нека ни е зле“ Сузанита го играе мадама пласьор на наркотици, а с Дени редят стоката“.

„Нямам намерение да ставам професионален певец. Музиката е моята страст и начин да се забавлявам. Да забавлявам и хората“, казва неотдавна в интервю Дени Калинов.

 

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар