Адвокатска Кантора Бельов Ви информира, че в портала за електронни административни услуги на Министерството на вътрешните работи,  всеки един гражданин може да извърши проверка на задължения по свидетелство за управление на моторно превозно средство (шофьорска книжка) или електронен фиш (ФИШ)/Акт за установяване на административно нарушение и наказателно постановление / Наказателно постановление.

По този начин ще разберете, дали на Ваше име има задължения по издаден акт, електронен фиш или накаателно постановление.

Проверката може да бъде извършена на следния линк:

Автор: адв. Вари Бельов
Телефон за контакт: +359 887 093 003

Facebook Comments Box

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

One thought on “Oнлайн проверка на глоби. Проверка на задължения по СУМПС (шофьорска книжка) или електронен фиш (ФИШ) / акт (АУАН) /НП с възможност за извършване на плащане”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com