Мисис България Свят 2018 Яна Средкова е собственичка на пекарна за здравословни храни. Освен че предлага богат асортимент от здравословни солени и сладки изкушения, Яна приготвя и хранителни режими на куп известни личности от българския хайлайф, та дори и на световни знаменитости, които пристигат в страната ни.

Все по-често в България се снимат чужди филмови продукциии, а актьорите, които участват в тях, спазват специални хранителни режими, с които поддържат фигурата си. Редица световноизвестни имена като Патрик Хойзингер, Стана Катич и още много други се доверяват за своето здравословно меню на най-красивата българка в Европейския съюз Яна Средкова.

Менютата, които тя изготвя, са изцяло съобразени с изискванията на знаменитостите. Яна споделя, че освен качествените здравословни продукти, които тя използва, във всяко здравословно меню се крие и една тайна съставка – любовта, с която се приготвят. Здравословният начин на живот и хранене е само една от страстите на Яна.

Тя организира и изключително много благотворителни събития в помощ на семейства с репродуктивни проблеми, както и на възрастни хора. В началото на месеца тя бе водеща на престижните награди с благотворителна цел ,,Знаменитост на годината” 2020, организирани от пиара и продуцент Християн Гьошев и Лейди България 2019 Ивана Славова.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар