На 1 октомври се проведе едно от най-чаканите събития на 2020 – „Знаменитост на годината“. Бяха раздадени награди на най-заслужилите личности през 2020 г. в различните категории. На церемонията присъстваха редица уважавани българи, както и бизнес лица. Отличието в категория „Строителен предприемач“ отиде при Катерина Борисова, а наградата бе връчен от Мариета Захариева, която е изпълнителен директор на ,,Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия”. На церемонията Катерина присъства с голяма компания от близки хора и не скри огромното си вълнение при връчването на статуетката.

Катерина е мениджър в „Демира Инвест“. За фирмата разказва, че е започнала дейността си с електро изграждане. След години упорит труд името ѝ става ивестно и „Демира Инвест“разширява дейността си. Постепенно обхваща и останалите звена от сектора и започва да предлага нови услуги на своите клиенти. Също така участва като главен подизпълнител на знакови дружества. Успехите на фирмата са наистина много и неизброими. Само за последните два месеца „Демира Инвест“ има два подписани договора за участие в строежи на чуждестранни изпълнители.

Работата на Катерина в „Демира Инвест“ е свързана с менажиране. По повод наградата си тя обаче е твърдо убедена, че един успех никога не може да бъде индивидуален, а е плод на общ труд и сплотен екип. На сцената на „Знаменитост на годината“ Катерина не пропусна да благодари на своя партньор Иван Петров. Въпреки че двамата са минали през много трудности и спадове през годините, сега са по-силни отвсякога. При връчването на наградата тя дори го покани да се качи при нея на сцената. Тя е сигурна, че без неуморния общ труд статуетката за строителен предприемач на годината днес нямаше да бъде в ръцете ѝ.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар