Новата песен и видео на Danny LEVAN ТИ ЛИ СИоткриват есенния музикален сезон с вдъхновяващо послание за промените, които настъпват в отношенията и връзките между хората. Колко често си задаваме въпроса ТИ ЛИ СИ на човека, който познаваме, на който сме отделели месеци и години, за да ни обича или разочарова.

ТИ ЛИ СИ е с модерно звучене, което ще ви накара да танцувате, но с мисъл към хората, които обичате или тези, които сте изпуснали от живота си. Слушайки песента екипът ви гарантира романтично пътешествие към вашата душа и сърце с което да изразите искрените си желания.

Успешен и доказан екип стои зад реализацията на новата песен на DANNY LEVAN: музиката е на Хриси Пачалова и Кирил Димитров, текста е на Ангел Проданов и Хриси Пачалова, а аранжимента е на Панчо Карамански.

Видеото ще ви заведе в душата на всеки, който се чувства докоснат и разочарован от любовта. За терен на снимкитережисьора Павлин Иванов- Bashmotion използва спортния комплекс на Техническия университет в София, в който изключително стилно DANNY LEVAN ни допуска до неговия свят на сенките от любов и разочарования. Във видеото участват и танцьорките от NEXT Generation с хореограф Росица Терзийска.

Елегантната и стилна визия на костюмите във видеото е дело на Живко Жечев и модна къща Парушев.

Надявам се, че с новата песен и видео ще накарам повече хора да започнат да говорят и да споделят помежду си,както за хубавите моменти в живота така и да решават с много любов проблемите в своите връзки., споделя DANNY LEVAN.

Премиера на видеото днес от 12.00 ч Гледайте го тук:

Продуцент: Danny Levan

Записа е реализиран в Blue FOX Studio

Беквокали: Катрин Витали

Фотограф: Костадин Кръстев- Коко

Грим: Памела Първанова

Коса: Даниел Дамаскин

Специални благодарности на Технически Универсистет -София.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар