Красивият и успешен топ модел Моника Боянова връчи приз в категория „актьор” на бляскавите и престижни награди „Знаменитост на годината” за 2020.

Моника Боянова е носител на титлата „Super Model Of Bulgaria 2014”. Тази награда се оказва трамплин за моделката, защото след нея тя започва да снима за редица български модни марки, сред които „Indianpoint”, „Романтика Фешън“ и много други. Моника е живяла в 6 държави и дори там тя продължава да работи като модел. Снимала е за едни от най-големите модни марки в Европа. Към днешна дата успешният модел е мениджър на една от най-големите IT фирми в България.

Моника бе поканена от организаторите на ,,Знаменитост на годината” 2020, за да връчи приза в категория ,,актьор”. Наградата бе получена от младия и изключително успешен актьор Иоан Карамфилов.

Но кой е Иоан Карамфилов? Актьор и музикант, който живее в Лондон. Той е на 25 години, но успехите за него тепърва предстоят. Участвал е в над 11 холивудски продукции, които са снимани в България. Играл е рамо до рамо с популярни актьори, сред които Лоренцо Ламас, Арманд Асанте, Джейсън Момоа, Мила Йовович, Рон Пърлман и други.

В свободното си време Иоан Катамфилов се изявява като продуцент и режисьор на независими късометражни филми.

В музикален план той има издаден християнски рок албум с името „Nightwalking”, като музиката и текстовете на парчетата са изцяло авторски.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар