На 1 Октомври в Ginger Layout Mall Serdika се проведе най-бляскавото събитие за годината – „Знаменитост на годината 2020“. Много родни знаменитости уважиха церемонията, а най-заслужилите от тях си тръгнаха със статуетки в категориите за дизайнер, Бизнесмен, Бизнесдама,благотворителност, музика, модел, коафьор, актьор и др. В категория „Коафьор“ наградата съвсем очаквано отиде при Минко Петров. Обявяването на името му от прелестната Лейди България 2019 Ивана Славова беше последвано от бурни аплодисменти, които Минко Петров наистина заслужава заради природния си талант и усърдната си работа през годините.

Без съмнение Минко е най-добрият ни коафьор в момента. От 2007 до 2014 г. той работи като технически директор на световноизвестната американска козметична компания Ревлон. Днес славата му се носи не само в България, но и в чужбина. Българските випове му се доверяват безрезервно за своя имидж. Редица холивудски звезди също се оставят в ръцете на Минко, за да направи от косите им шедьоври. Хю Грант, Мерил Стрийп, Адел, Оливия Уайлд, Дан Картър, Ники Минаж са само част от имената, чиито коси е правил нашият топкоафьор. Способностите си Минко доказва и в многото състезания по фризьорство, които печели. Към наши дни той е креативен директор на Naya Hair в Лондон. Участва в безброй ревюта на прически, като организира и свои собствени. Освен това провежда курсове по фризьорство. През декември 2017 г. в сърцето на София, в най-престижния търговски център на Балканите, отвори врати собственият му бутиков фризьорски салон – „АMA Blow Dry Bar”, който предлага на клиентите луксозни и висококачествени фризьорски услуги.Съвсем скоро Минко Петров ще ни изненада с чисто нов салон в сърцето на София.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар