Биляна Евгениева, позната на много хора като бившата годеница на вече покойния Христо Сираков, си взе последно сбогом с любимия,пише Blitz.bg

В социалната мрежа Инстаграм красивата перничанка сподели снимка, под която има цитат на Блага Димитрова: “Човекът е това, което му остава, след като загуби всичко!”.

А Биляна допълва: “А какво остава, след като изгубиш любовта? Нищо. И всичко. Защото любовта не се губи. Можеш да изгубиш човека, когото обичаш, но не и любовта. Можеш да изгубиш мислите си с него, но не и спомените. Можеш да изгубиш присъствието му, но не и усещането за него …”.

По всичко личи, че с цитата красивата Биляна Евгениева си взима последно сбогом с Христо Сираков. Именно с тези думи Биляна благодари за всички прекрасни мигове, които Христо ѝ е подарил.

Facebook Comments Box

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com