Заличете следите от плешиви петна и прозиращо теме!

Косата също страда при стрес, не-балансирано хранене и от влиянието на околната среда. Спаси косата си с микро косъмчета #Kadiffe, които моментално уплътняват и прикриват несъвършенствата на оредялата коса. Косъмчетата са направени от естествено оцветени памучни фибри. Абсолютно незабележими, те перфектно се сливат с естествената коса, като придават обем и плътност на косъма.

Заличете следите от плешиви петна и прозиращо теме!

При голяма част от мъжете в днешно време поради стрес или хормонален дисбаланс в доста ранна възраст започва оредяване на косата в теменната част! Няма лекарство, което да действа моментално, но пък има Уплътняващи косъмчета на #Kadiffe, които само с едно нанасяне ще покрият засегнатата област!

 

Жените често страдат от засилен сезонен косопад, което създава комплекс! Този проблем вече има своето решение с Уплътняващите косъмчета на #Kadiffe! Фините памучни фибри, от които са направени полепват по естествения косъм, като визуално придават повече обем и плътност на косата!

Може да се използват за всички зони на главата, както в слепоочията темето или когато носите косата си на път!Изберете подходящия цвят за вас като може да избирате между 6 цвята: Black, Dark Brown, Medium Brown, Brown, Blonde, Auburn

Върнете си самочувствието с плътна и красива коса!

Вижте повече  ТУК!

Поръчайте на телефон: 0898 670 071

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар