Вече Пловдив може да се похвали със студио за спрей тен.

От известно време в Пловдив отвори студио за изкуствен тен. Не, не говорим за соларно студио, а за такова, в което се предлагат спрей тен процедури. За разлика от солариумите, това е безвредна за кожата техника чрез напръскване с веществото дихидроксиацетон или накратко DHA.

Човекът, който е квалифициран и отлично запознат с възможността за изкуствен и напълно безвреден тен, дори през зимата е волейболистът Пламен Драгиев, сребърен медалист от Европейското първенство през 2010 г. и син на легендарния Петьо Драгиев.

„Започнах да развивам спрей тенът в Пловдив и България като цяло, защото той е напълно безвреден и с оглед на ситуацията в момента, това е най-добрият вариант за хората които желаят да имат тен и в същото време не искат да вредят на себе си.“, коментира за Plovdivnews.bg Драгиев, който допълва:

„Да в момента само аз предлагам такъв тип тен, но за мен важното е да се знае, че уважението което получават клиентите ми и отношението към тях, не е предлагано никъде до сега. За мен това е най-важното, клиентът да остане доволен не само от процедурата, а и от отношението към самия него. Да, имало е студия в които се е предлагал спрей тен преди време, но до колкото разбрах по-скоро е било като пълнеж на услугите предлагани в даденото студио и очевидно е било без успех. Спрей тенът не е съвместим със солариума и за мен не е нормално да се предлага в соларно студио, по простата причина че той изключва варианта за солариум. Ако човек наистина държи на здравето си, никога не би използвал солариум, за да се облъчва допълнително, защото ежедневното ни облъчване от слънчевите лъчи е достатъчно. Боята, с която работя е в ТОП 3 най-добри бои в Англия за 2019 година, без оранжеви оттенъци и с напълно равномерно нанасяне. „

Източник: http://plovdivnews.bg/lifestyle/item/105223-bezopasen-sprei-ten-i-v-plovdiv?fbclid=IwAR0ATBW8RWhTEv2Chc2Ezm_0o-ePm-7zE_Z4WkRH9vE_-nrI4bh7H2mGeX0

Вашият коментар