Тя се казва Янита Гашина и е един от най-популярните български модели в чужбина. Нейното красиво лице и секси тяло краси корици и билбордове в Италия, Франция и зад океана. В България Янита стана по-известна след участието си в конкурса „Miss Playmate 2019”. Нейната мечта е да стане актриса и работи здраво по постигането ѝ. Яни води здравословен начин на живот, не спира да пътува, да опознава нови култури и да развива себе си.

1. Здравей, Янита. Разкажи ни малко повече за себе си.
– Здравей, Християн. Аз съм от София и съм на 27 години. Завършила съм политическа икономия и от тогава не се занимавам с политика. Цял живот работя в сферата на шоубизнеса и рекламата, а от година насам се обърнах към малко по-нетрадиционен бизнес, свързан с опазване на здравето, здравословен начин на живот и личностно, духовно и емоционално развитие.

2. Как прекара лятото? Къде изкара почивката си – в България или в чужбина?
– Прекарах едно динамично лято като цяло. 2020 г. ми донесе както огромни загуби, така и много нови и хубави неща. Имах незабравими приключения с уникални хора. Пътувах из цяла България и като посещавах доста интересни и енергийно заредени места, успях да се преборя с депресията след загубата на майка си тази година. За щастие срещнах хора, които бяха до мен, подкрепяха ме през този тежък период и ми помогнаха да започна да гледам на живота под друг ъгъл. Сега съм щастлива и знам, че всяко нещо, което ни се случва, си има определена причина. Животът е дар и трябва да приемаме както хубавото, така и лошото с усмивка.

3. Каква беше 2020 година за теб?
– За жалост не можах да посетя любимия си остров Бали, на който прекарвам по- голямата част от времето. Все пак обиколих доста красиви места тук в България.

4. Разбрахме, че си приета да учиш актьорско майсторство в НАТФИЗ. Това вярно ли е? В какъв филм би искала да участваш и каква роля мислиш, че би ти подхождала?
– Все още не съм приета в НАТФИЗ, но догодина със сигурност ще бъда. Решила съм твърдо, че искам да уча актьорско майсторство. Това е нещото, което истински обичам и с което ще се занимавам в бъдеще. Би ми подхождала роля на психопат или наемен убиец.

5. С какво се занимаваш в момента? Разкажи ни малко повече за твоите дейности.
– В момента съм се включила в различни проекти от финансово-инвестиционен характер, свързани със здравето и личността. Също така съм горд собственик на гора от дръвчета, с които допринасям за добрата околна среда на България.

6. Как ти се отрази участието в конкурса Мис Плеймейт 2019? Стана ли по-разпознаваема като личност сред хората? Какво ти донесе конкурсът?
– Участието ми в конкурса ми подейства надграждащо, защото видях, че не ми е там мястото и това не е моята среда. Станах по-разпознаваема, да. Макар че твърдението „Няма лоша реклама.” важи изцяло в България, участието ми не се водеше от мотивацията да ми лепват определен етикет. Все пак конкурсът си беше едно приключение и съм благодарна на организаторите и на целия екип за топлото отношение и за грижите, които полагаха за нас цяла година. Тук е мястото още веднъж да изкажа саболезнования за загубата на господин Сираков.

7. Имаш ли мъж до себе си, или сърцето ти е свободно?
– Моето сърце е огромно и в него има любов за целия свят. Но да, имам мъж, който ме обожава и се грижи за мен. Не искам засега да обявявам името му публично. Пазя го от хорското хейтърство.

8. Какво трябва да притежава един мъж, за да може да те спечели?
– Харесвам силни мъже, които в същото време са чувствителни и могат да обичат. За мен любовта е всичко в този свят и държа човекът до мен да ми я дава по всякакъв начин. Под формата на шега ще вметна, че си падам по мъже с кореми. Тумбаци.

9. Колко струва това да бъдеш Янита? Колко харчиш за поддръжка и шопинг?
– Харча според това, което имам. Живяла съм и с много, и с малко. Не съм от жените, които правят всичко в името на лъскавия живот, и никога не съм смятала, че щастието може да се купи с пари. Водя приличен живот, не се оплаквам. Нито съм бедна, нито богата. За сметка на това душата ми е съкровище.

10. За какво мечтаеш?
– Мечтая да обиколя всички магически места по света и да достигна високо ниво на духовно развитие, за да мога да помагам на повече хора да се справят с проблемите в живота. Искам да отида в Мексико, в Перу, в Индия. Има какво да науча там.

11. Разкажи ни малко повече за бъдещите ти планове.
– Никога не правя дългосрочни планове. Научила съм се, че те не се осъществяват. При мен ефективни са кратките срокове. Сега например планувам да се запиша на курс по испански. Един език в повече никога не е излишен.

12. Поддържаш ли максимата ,,Ние сме това, което ядем”. Какво мислиш за здравословното хранене?
– Любител съм на вкусната храна и хубавото вино. Старая се да не ям вредни храни не само защото държа на фигурата си, а и защото искам да съм здрава. Храната и водата са основният фактор за това. Хората подценяват това, което ядат и пият, а то всъщност е основният източник на здраве и дълголетие.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар