Сред гостите, които се потопиха в магията на розите и чистото злато бяха певците Кристина Димитрова, Нелина и Краси Аврамов

В сърцето на София носителката на титлата „Мисис Баба Вселена 2016“ посрещна ценителите на българската роза в новия дом на Dony Cosmetics на ул. „Пирински проход” 45Б. След като представи собствена козметична линия на стилно бутиково събитие уважено от много родни звезди, тя добави към Pure Gold на Dony Cosmetics още два продукта – серум и маска за лице.

 

Дони Чачова отново събра на едно място родни знаменитости и ценители на красотата и здравето. Сред тях първи дойдоха да я поздравят певците Кристина Димитрова, Нелина, Цвети Радойчева и Краси Аврамов. Неизменно до близката си приятелка бяха Ива Екимова, Милена Шаркова, топ моделът Ива Атанасова, сем. Куркутиади, топ-гримьорът Бони, който пристигна в компанията на бизнес дамата Марина Вълканова. Мая Косева поднесе на домакинята разкошен букет, а защитникът на Славия – Христо Попадийн бе неотлъчно до годеницата си Евелин Бошнакова.

Събитието уважи и най-известният лицензиант на конкурси за красота в България – Меги Савова. Мисис Европейски съюз за 2019-а и Мисис България Свят за 2018 Яна Средкова се погрижи за изискания, здравословен кетеринг, декорацията бе поверена на сватбена и парти агенция „M Wedding”, присъстващите вдигнаха наздравици с ароматен ликьор от рози.

Дизайнерът и собственик на бутик за дрехи Instinct store Руслана Канева бе от първите пристигнали и веднага се зае да помогне на майка си Дони при посрещането на гостите. За уважилите събитието бяха приготвени кокетни подаръци от линията Pure Gold, околоочен крем, мини бурканче със сладко от рози и ароматизатор. Брандирана почистваща кърпа за лице и лента за коса предизвикаха истински фурор сред дамите.

 

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар