Броени дни остават до събитието на 2020 г. – светските награди „Знаменитост на годината“. Церемонията ще се състои за трети път и отново ще събере на едно място най-големите и обичани звезди на България. Датата е 1 октомври, а часът – 20.00 часа. Домакин на събитието е не друг, а Ginger Layout Mall Serdika. Тандемът водещи също е звезден – прекрасната Мисис България Свят 2018 Яна Средкова и Илия Георгиев – емблематичния глас на телевизионния и радио ефира.

По време на церемонията ще бъдат раздадени призове в различните категории: Бизнесмен, Бизнесдама, Благотворителност, Дизайнер, Журналист, Здраве, Коафьор, Мениджър, Модел, Музика, Най-актуална мис, Най-актуална мисис, Наука, Продуцент, PR, Риалити звезда и други.

„Знаменитост на годината“ и този път няма да е просто поредното бляскаво светско събитие. Известните гости ще застанат зад една благотворителна кауза. Става въпрос за каузата на фондация „Искам бебе“, която дава шанс на българските семейства с репродуктивни проблеми да се сдобият с мечтаното детенце. Номинираните ще предоставят специално за събитието свои любими предмети със сантиментална стойност. Те ще бъдат разиграни на търг в залата в полза на каузата.

Благодарение на предишното издание на „Знаменитост на годината 2018“ бе събрана сумата от 2500 лева. Със съдействието на „Искам бебе“ тя бе лично предоставена на една двойка. Историята получи щастливия си финал, когато на 24 юли 2020 г. се родиха близнаците Боян и Ема.

Тазгодишното издание на „Знаменитост на годината“ обещава да бъде по-зрелищно. Организаторите се надяват да бъдат събрани още повече средства, с които да се сбъднат мечти. Те са подготвили страхотна програма за гостите на церемонията. За настроението ще се погрижат три млади надежди на българската музика. Невероятният дует Алекс и Заро ще представи дуетната си песен „Изпепелявай“, а останалите изпълнители засега ще бъдат запазени в тайна.

Организатори на „Знаменитост на годината“ са Лейди България 2019 Ивана Славова и пиарът и продуцент Християн Гьошев. Събитието се провежда с любезното съдействие на Titan Evolution, банка за стволови клетки „Биорегенерация“, козметична и парфюмерийна компания ,,Рефан”, здравословния бранд ,, The Green Bear”,Ginger Layout, фондация „Искам бебе“, „Slavova Event Agency“,Eco Globe consulting company, верига хотели „Harmony suites“, модната марка „Sara Sweidan“, салоните за красота „V&A Glamour Beauty Salon“ и „AMA Blow Dry Bar“, „Limosbg“, Стоян Радичев, ресторант „Трите щерки“, „Art Studio Allure by Peyo Peev“, ресторант ,,Cleo Bar & Restaurant”, модната телевизия на България „Code Fashion TV“, списание „Кенгуру“, лидера в отразяване на светски събития „Хайлайф“, „България днес“, Bgvipnews.eu и Bulgarianews.bg .

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар