След тоталният хит „Чисто луд“ перлата в короната на музикална компания Fantasy Group Media, Ева-Марти представи парчето „При мен ела“.

Парчето, което е „поредната хитачка“ според феновете, влезе в класацията за „Набиращи популярност“ видеа на Youtube за по-малко от 24 часа след премиерата си.

По „При мен ела“ Ева-Марти „изневерява“ на Силвър и музикално и по отношение на режисурата на видеото. Тя работи по музиката и аранжимента с Калоян Коцев и Асен Борисов, а в текста излиза душата си, като отново си партнира с Асен Борисов, който както стана ясно е отговорен и за музиката.

Видеото, което е заснето на родното черноморие, пък е дело на Виктор Костов и Христо Спиридонов от 27 visuals за Fantasy Group Media.

Снощи „При мен ела“ направи и своята клубна премиера в клуб „Мармалад“ град Козлодуй, където Ева-Марти имаше общо участие с групата на народа „Фантазия“ и Наси.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар