Любимата фолк звезда Бони издаде голяма тайна, която крие от няколко месеца. Най-накрая назря момента да каже цялата истината за дъщеря си Михаела, която преименува името си в социалните мрежи на Миа. 

Гласовитата изпълнителка сподели кадър на дъщеря си и предизвика вълна от коментари с написаното под нея.

„Дали музиката ще се превърне в твоя професия или ще остане само хоби-ти сама ще решиш. Вярвам, че ще успееш, с каквото и да се захванеш. Но да видя себе си в теб, да видя, че съм предала моята дарба на детето си, е неописуемо щастие. Благодаря на Бог за всичко това, което си, мила, моя Миа“, пише Бони в Инстаграм.

Ден по-рано тя сподели и своя нова снимка и една фраза от нова песен и обяви, че скоро ще бъде премиерата. Феновете на певицата веднага свързаха подсказките на любимата си певица, а именно, че до дни ще ни представи първия си дует с Миа.

Бони и Миа представиха по една от визиите, с които ще ги видим в новото видео. А почитателите са вече нетърпеливи да видят и чуят крайния резултат.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар