Инициативният комитет на политическа партия ,, Републиканци за България” ще бъде представен в 11.00 часа в Платформа А6 на НДК.

Ще станат ясни част от лицата на „Републиканци за България“, както и приоритетите и целите, от които ще се ръководи в работата си партията, чието учредяване предстои да е седмица по-късно на 27 септември, неделя.

„Профилът на членовете на нашия Инициативен комитет е заявка за нов подход при идентифицирането на предизвикателствата пред България и изграждането на работещи политики. Ще работим за ефективен парламентаризъм, по-съдържателен и качествен политическия дискурс, диалогичност между институциите и в обществото и повишаване на доверието в политическия процес и институциите на републиката“, казват от „Републиканци за България“.

Събитието е отворено за представители на медиите. Регистрацията за журналисти ще започне от 9.30ч. и ще продължи до 10.30 часа. Събитието ще стартира в 11.00ч.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар