Бившият градоначалник на Ямбол Георги Славов, който управлява града цели 12 години, бе част от инициативния комитет, стартирал създаването на новата политическа партия на Цветан Цветанов ,,Републиканци за България”. Ето какво каза той в обръщение към съгражданите си в личния си профил във Фейсбук:

,, Съграждани, ямболлии, приятели,
днес имах честта да бъда част от инициативния комитет, стартирал създаването на новата политическа партия “Републиканци за България”. Един проект, изпълнен с много нова енергия и със сериозна заявка за присъствие в политическия живот на България.
В лицето на ПП ”Републиканци за България” виждам онази алтернатива, която ще бъде гарант за справедливостта, гарант за демокрацията, гарант за върховенството на закона и евроатлантическия път на България. Убеден съм, че като част от “Републиканци за България” ще имам възможността и честта да продължа да работя за добруването на Ямбол и България!
Искрено се надявам да получа вашата подкрепа в това ново начало!

Желая ви здраве и успехи!

Съграждани, ямболлии, приятели, днес имах честта да бъда част от инициативния комитет, стартирал създаването на новата…

Публикувахте от Георги Славов в Неделя, 20 септември 2020 г.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар