Terra Spa център започна работа на пълни обороти, след месеци на карантина заради COVID -19.

Екипът на един от най-изисканите спа центрове в София спазва всички санитарно-хигиенни предписания във връзка с пандемията от коронавирус и освен за блестящия ви външен вид, самочувствие ,настроение, се грижи и за здравето ви.

„В Terra Spa център сме отдадени на целта да ви избавим от стреса, проблемите и притесненията от ежедневието. Екипът ни от професионални терапевти и стилисти в съчетание с приятна обстановка и тематична музика ще създаде цялостно усещане за спокойствие и отпускане.

Спа центърът предлага фризьор, маникюр и педикюр , козметични услуги, масаж, спа зона както и фитнес, пилатес и бокс“, пише в официалната страница на Terra Spa, от която можете да научите актуални новини за центъра.

Телефон за връзка:  0878551542

Работно време: Всеки ден от 10:00 -20:00 часа

Адрес: София, ул. 21 век №21

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар