Разпадът във видинската организация на ГЕРБ продължава, а до дни се очаква още 100 души да хвърлят партийните си книжките,съобщава „Конкурент“  като се позовава на информация от свой източник в управляващата партия.

Заявленията ще бъдат подадени знаково след учредяването на партията на Цветан Цветанов – „Републиканци за България“. Събитието е на 27 септември в София. Хората разпознават Цветанов и като партиен лидер, изграждал и ръководил партийните структури, и като човекът, помагал за развитието на Видинския край най-много.

Недоволството ескалира след последните подигравки от ръководството на партията. Посещението на премиера Борисов във Видини нежеланието му да се срещне с членовете на ГЕРБ била капката, която преляла търпението.

Превръщането на видинския театър в партийна централа, за което са обвинявани от видинчани за нанесени щети на новото обзавеждане, пък е най-коментираната тема през последните дни в социалните мрежи.

ГЕРБ се превърна в най-мразената партия по вина на ръководството, което пази не хората си, а местните дерибеи. Ние сме хора с морал и достойнство и не желаем да имаме нищо общо с това“, казват част от онези, които твърдо напускат партията.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар