🔴 До 22 септември снимай и ни изпрати кратко видео като ни представиш своя актьорски талант. След, което предстои гласувне, много награди, уъркшопове и изненади. ⤵️

🔆 Инициативата се реализира съвместно с актьорите Кирил Милушев и Илиян Атанасов и е едно лятно предизвикателство както към учениците, така и към техните родители, които ще станат свидетели на това занимание.

🔴 Може да научите повече за конкурса като ни пишете на zona-talanti@nbu.bg

🎭 „Зона за таланти” се състои от две категории като е необходимо да заснемеш своя талант, за да вземеш участие в надпреварвата:

1️⃣ „Аз играя, ти гледаш!“ е първата категория, в която трябва да се изиграе или разкаже любима басня, приказка или стихотворение. Също така можеш да изтанцуваш танц или да изпееш любима песен!

2️⃣ Втората категория е „Моята баба разказва най-хубавата приказка!“, като тук е необходима помощта на твоята баба. Ако тя живее далеч или не ѝ се играе, покани член от семейството си! Заедно трябва да ни разкажете и покажете любимата ви приказка.

‼️Ще очакваме Вашите видеа и написаната необходима информация, която е Вашите имена, възраст и телефон за обратна връзка, за всяка категория на zona-talanti@nbu.bg

🗓 След като ни изпратите тази информация, ще получите на имейла си документи за съгласие, които е необходимо да се попълнят от Вашите родители, за да може да вземете участие в конкурса.

❗️След 22 септември ще качим получените видеа видеата Ви в нашия YouTube канал New Bulgarian University и чрез гласуване, което ще е чрез харесване на видеата. Ще обявим топ 3 за всяка категория като до тогава може да ни пращате видеа, но колкото по-рано се включите в нашето предизвикателство, толкова е по-голям шанса да съберете повече харесвания.

🔆 Топ 3 ще имат възможността да се срещнат с Кирчо и Илиян и с тяхната помощ да направят един уникален сценичен дуел на 17 и 18 октомври на сцената на Университетския театър на Нов български университет.

🤩 Победителят ще бъде избран с гласуване след представленията.

🔘 Във времето на Вашата подготовка ние ще организираме разнообразни работилници с участието на известни български артисти, които ще работят за Вас!

🥳 Конкурсът е подходящ както за малки актьори от предучилищна възраст, така и за вече положилите матури дванадесетокласници.

🎭 Екипът на Университетския театър на НБУ пожелава успех на всички, които ще се включат в конкурса „Зона за таланти“. Ние Ви обещаваме много творческо вдъхновение, изненади и докосване до магията на сцената и актьорското изкуство. Сега е моментът да покажете своя талант, като се включите в „Зона за таланти“. По време на конкурса екипът ни има право да променя сроковете и условията за участие.
——————————————
Проектът се осъществява благодарение на Национален фонд „Култура“, програма „Социално ангажирани изкуства“ и е в рамките на проекта „Театърът на твоята история – Твоят театър“.

Източник: НБУ

Вашият коментар