DJ Дамян се озова в болница веднага след като приключи участието му в нощен клуб в Казанлък. 

 

Най-популярният диджей у нас се раздал на сцената на макс, както прави на всяко участие, но претърпял страшен инцидент. Все пак постъпил геройски и успял да прикрие ужасната болка, която по-късно го отвела до спешния кабинет.

Всичко било наред, докато в разгара на купона Дамян не започнал да се мята на сцената и на масите пред нея. Стъпил на криво и се строполил на земята. Ужасната гледка видели само първите маси, а останалата част от публиката останала в неведение, тъй като Дамян веднага се изправил и продължил да пее и забавлява гостите.

 

След като го отпуснал адреналина усетил, че не може да стъпва на десния си крак и бедрото го боли. В този момент неговото откритие Яворчо, който също стои зад пулта и помага на Дамян, поел щафетата, а Дамян приседнал за глътка въздух и чаша вода.

Все пак изкарали участието докрай, а вместо да се прибере и да спи – се озовал в бърза помощ. Там превързали ожуления и натъртен крак на Дамян и му препоръчали известно време да лежи. Наши източници издадоха, че въпреки силната болка и препоръките на лекарите, той не се спира и продължава да работи.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар