Над 65% хоризонтално покритие в странатаима в момента структурата на бъдещата политическа платформа “Републиканци за България”, каза основателят и Цветан Цветанов на среща в Дупница.

“Работя изключително добре с хората от Кюстендилска област и след 1-ви октомври ще бъдат ясни имената на официалните представители на партията по местa. Ние сме в център- дясно и ще дадем необходимата алтернатива на хората, които не гласуват, а те са вече 50% от имащите право на глас в страната“, каза той.

Снимка: „Републиканци за България“

Цветан Цветанов разясни и основните секторни политика, които партията ще провежда и допълни, че всеки ще може да коментира и предлага в специалната онлайн платформа, която ще стартират скоро от “Републиканци за България”.

Снимка: „Републиканци за България“

Над 70 човека имаха възможността да разговарят с Цветан Цветанов през изминалата вечер и да задават въпросите си към него. В Кюстендилска област “Републиканци за България” предизвикаха голям интерес.

Цветанов каза, че се готвят за парламентарните избори но и гледат уверено и към местния вот, който е след почти три години.

Снимка: „Републиканци за България“

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар